Foredrag


Tim Rudi har en stor lidenskap for å hjelpe andre mennesker til å skape endringer i livene sine gjennom verdier, vaner og tankesett. Dette er et gjengående tema i alle hans foredrag, slik at publikum kan bli motivert og inspirert til å optimisere hverdagen sin.


Disse ulike foredragene holdes av Tim Rudi:

Skap et bedre arbeidsmiljø med psykologisk trygghet

Riv deg løs fra komfortsonen og lær å innrømme feil og vise sårbarhet. Det å oppnå psykologisk trygghet på arbeidsplassen er nøkkelen til både åpenhet, produktivitet, kreativitet og samhold slik at arbeidsmiljøet kan forbedres.

Hvordan bli mer fornøyd på jobb ved å endre vaner?

Hva er egentlig en vane, og hvordan endrer vi den? La Tim Rudi introdusere alt fra hjerneforskning, praktiske eksempler på vaner og hvordan de påvirker oss, samt verktøy til hvordan vi kan endre vaner.

Styrk samarbeidet gjennom å bli kjent med dine verdier

Få større innsikt til dine egne verdier og hvordan du behandler andre mennesker som følge av ditt tankesett. Bli med på innsikt, forståelse og endring for å oppnå vekst og utvikling i hverdagen.

Få selvstendige og selvsikre medarbeidere med riktig tankesett

Han formidler det faglige fundamentet for hvordan vi mennesker blir påvirket av tanker og følelser og gir innsikt i hvordan denne kunnskapen kan brukes i praksis på arbeidsplassen.


Book et foredrag i dag!

Med konkrete verktøy er det mulig å finne ut hvordan man kan bruke tankesett til å forvandle motgang til en styrke i hverdagen, slik at man er bedre rustet mot nederlag.

TIM RUDI VEITEBERG FOREDRAG

Skap et bedre arbeidsmiljø med psykologisk trygghet

Har du noen gang sittet i et rom fylt med kolleger, under et møte eller en samling, og følt deg usikker på om du skal stille et spørsmål eller svare på noe? Dette er en situasjon hvor den mellommenneskelige risikoen har vært for stor, og psykologisk trygghet har vært fraværende.

 • Psykologisk trygghet er nøkkelen som lar oss åpne opp, vise sårbarhet og dele ideer. Det er en kritisk faktor som tillater oss å ta risiko uten frykt for negativ vurdering.
 • Men hvordan kan vi skape et miljø hvor dine medarbeidere føler seg trygge nok til å rapportere feil de eller selskapet har begått?

Å skape et miljø preget av psykologisk trygghet er en investering i din organisasjons suksess. Gjennom denne forståelsen kan vi sammen skape arbeidsplasser hvor folk tør å være seg selv, bidra fullt ut, og i prosessen, nå nye høyder av innovasjon og produktivitet.

TIM RUDI VEITEBERG FOREDRAG

Hvordan bli mer fornøyd på jobb ved å endre vaner?

På jobb preges dagen vår av vaner. Noen vaner gjør oss effektive og lar oss prestere godt, mens andre vaner kan skape stress og hindre oss i å gjøre en god jobb. Tenk om vi kunne endre de dårlige vanene og bli enda bedre på det vi gjør?

 • Hvordan bruke forskningsbaserte teknikker til å endre vaner eller skape nye?
 • Hvorfor er det slik at det er så vanskelig å endre en vane og hva er egentlig en vane? Vi lærer lite om hvordan hjernen fungerer og hvorfor den gjør som den gjør når vaner skapes.
 • Tim Rudi gir gjennom foredraget en teoretisk forankring i hva vaner er, praktiske eksempler på hvordan de påvirker oss i hverdagen, og konkrete verktøy som du kan bruke direkte inn i din hverdag.

I foredraget vårt tar vi også en titt på arbeidsvaner. Vi lærer mer om hvilke vaner som kan hjelpe oss til å bli mer effektive, og hvordan vi kan bytte ut vaner som skaper stress med vaner som gir oss mer ro og oversikt. Bli med oss for å lære hvordan du kan bruke vanene til å skape et bedre arbeidsmiljø og bli mer fornøyd på jobb.

TIM RUDI VEITEBERG FOREDRAG

Styrk samarbeidet gjennom å bli kjent med dine verdier

Vi mennesker samarbeider 50 % mer nå enn for 30 år siden. Hvordan påvirker verdiene våre hvordan vi både ser på og samarbeider med andre? Og hvordan påvirker det din egen trivsel og dine prestasjoner?

 • Lær hvordan dine verdier og livserfaringer former de valgene du tar – både for deg selv og når du samhandler med andre.
 • Forstå hvorfor du reagerer som du gjør i ulike situasjoner. Denne forståelsen kan være nøkkelen til å gjøre de endringene du ønsker i livet ditt. Hva om du kunne hente fram de ressursene du trenger for å vokse og utvikle deg på en måte som gir deg energi?
 • Få en dypere forståelse av hvordan verdiene dine kan være både kilden til glede og samarbeid, men også til frustrasjon og motgang.

Foredraget vil gi deg en ny måte å se på deg selv og dine relasjoner på – en måte som kan åpne opp for vekst, utvikling og et bedre samarbeid med dine kollegaer.

TIM RUDI VEITEBERG FOREDRAG

Få selvstendige og selvsikre medarbeidere med riktig tankesett

Med sin bakgrunn fra forsvaret har Tim Rudi erfart hvor viktig tankesett er for å stå i motgang og oppnå resultater. Han formidler det faglige fundamentet for hvordan vi mennesker blir påvirket av tanker og følelser og gir innsikt i hvordan denne kunnskapen kan brukes i praksis på arbeidsplassen. Fordelene er mange:

 • Styrket selvledelse: Bevissthet rundt tankesettet gir effektiv selvledelse.
 • Styrket lederskap: Bevissthet rundt tankesettet styrker lederegenskaper og resultater.
 • Forbedret kommunikasjon: Bevissthet rundt tankesettet fører til bedre mellommenneskelig kommunikasjon.

I dette foredraget deler han konkrete og forskningsbaserte verktøy for hvordan du kan jobbe med tankesettet i din bedrift.

Kontakt


Ønsker du at Tim Rudi Veiteberg skal inspirere og hjelpe din bedrift til å oppnå bedre samhold? Bedre samhold er nemlig nøkkelen til et bedre arbeidsmiljø og psykologisk trygghet. Tim Rudi har over 10 års erfaring som mentaltrener og lederutvikler, og gir bedrifter innsikt til hvordan de kan forbedre åpenhet, kreativitet og produktivitet.