Mentaltrener Tim Rudi Veiteberg


Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener, lederutvikler og foredragsholder. Han veileder mennesker til å bli bedre kjent med seg selv, og hvordan man kan ta bevisste valg i hverdagen gjennom positiv psykologi og verdibasert utvikling.


Tim Rudi Veiteberg er gründeren bak appen Heart Mentality, som er Norges første digitale plattform for mentaltrening. Inspirasjonen til å starte en egen app hentet han fra sine 10 år som lederutvikler og mentaltrener, slik at alle og enhver kan få tilgang til gode verktøy i hverdagen for å optimalisere livene sine.

I løpet av de siste 10 årene har Tim Rudi vært en sterk lederutvikler blant norske ledere og virksomheter, og har hjulpet mange for å oppnå de resultatene de er på utkikk etter, både på den profesjonelle arenaen eller i privatlivet. Han er mentaltrener for Norges Fotballforbund, og er med på å kontinuerlig støtte de fire beste dommerne i Norge.


Tim Rudi vet selv hvordan det er å gå gjennom motgang, tap av personer som står en nær og mislykkes i karriereløpet. Han er et levende eksempel på at livet består av mer enn bare solskinnsdager, og at de grå dagene kan snus om til noe positivt ved hjelp av vaner. Han omtales som en av Norges fremste eksperter på vaner, og har brukt mange år på å lære seg hvordan vi mennesker påvirkes av følelser, omgivelser og tanker. Gjennom dette har han funnet gode verktøy som forvandler nederlag til en kraft når motgang blir inspirasjon og læring.


Hans foredrag har en suveren balanse mellom åpenhjertige historier fra hans eget liv og faglig psykologi. Disse foredragene kan holdes både på engelsk og norsk, og gir deltakerne teknikker og verktøy som de kan ta med seg videre i sin hverdag. Gjennom foredragene vil deltakerne bli bedre kjent med seg selv og finne sine kjerneverdier, og vil kunne oppnå mestring av hverdagen på en helt ny måte.

Tim Rudi har selv opplevd motgang i livet, og gjennom vaner og selvinnsikt er det mulig å endre selv de verste situasjoner til noe positivt i hverdagen.

Kontakt


Ønsker du å booke Tim Rudi Veiteberg til ditt arrangement? Her kan du enkelt sende inn en forespørsel via kontaktskjemaet - selvfølgelig uten forpliktelser. Så får du raskt en tilbakemelding på pris, dato og andre ting du måtte lure på. Ser frem til å høre fra deg!